maanantai 9. toukokuuta 2011

Vihdoin!! xD

Noniin vihdoin sain aikaseks kirjottaa tänne :) Tää on siis ensimmäinen blogini ikinä ja kirjottelen tänne aina kun ehin ennen lähtöö ja sitten myös paikanpäällä.. :)
Oon lähdössä Jenkkeihin Elokuussa vaihtoon vuodeksi.. Suuntana olisi: Ensin "valmennusviikko" New Yorkissa ja sieltä Texasiin :) Isäntäperhe on tosi mukava ja ollan juteltu paljon sähköpostin kautta :)

Hain vaihto-oppilaaks about tasan vuos sitten... Oon aina halunnu ulkomaille asumaan ja oppia puhumaan englantii kunnolla nii ajattelin että tässä olis hyvä tilaisuus! Niinpä lähetin hakupaperit ja pääsin haastatteluun... Sitten tuli puhelua viikonpäästä että nyt olisit sitten lähössä! Sitte tuli iiiso kasa papereita joita ruvettiin sitte täyttelemään... Piti kirjottaa esseetä ittestä, ja vanhempien piti kirjottaa kans essee... Sitten oikeestaan oon vaan lähetelly sinne koko viime syksyn kaikenlaisii papereita..

Nyt sitten vihdoin tuli tossa pari kuukautta sitten tieto mun tulevasta perheestä :) Olin niiiin innoissani ku mulle soitettiin ja lähetin samantien sähköpostia perheelle.. Vaikuttavat toosi mukavilta ja varmasti tulee mukava vuos yhdessä :) Koulusta tiiän sen verran että se on "aika" lähellä mun kotii.. en kyllä nyt ihan tiiä sitä välimatkaa... mutta anyway nii  siellä on n 1300 oppilasta.. luulin eka et 2500 mutta joo onhan toiki jo paaljon verrattuna nykyisee kouluu jossa n 500 oppilasta xD Vähän jänskättää toi kouluun meno ku kielitaito ei oo mikään hirveen hyvä.. mutta sinnehän mennään oppimaan ja saamaan uusia kavereita!! :)