lauantai 30. heinäkuuta 2011

Time is flying.....

Time is flying todellaki!
alle kaks viikkoo jäljellä ja fiilikset menee from excited to nervous...
Jännittää ja ootan niiin hirveesti tapaamista perheen kaa ja etenki viikkoa NYC:ssä!!!!
Sain pari päivää sitte lentotiedot ja lisää taas papereit mitä pitäis muistaa ottaa messiii... myös pakkausohjeitaki tuli jo :D lähtö on todellaki lähellä vaik siltä ei tunnu!
Lennoista sen verran että 11.8 lähtee kone kohti lontoota klo 7.55 :)  paikalla pitää olla jo 5.55 eli sinä yönä ei tuu varmaa kauheesti nukuttuu... Lontoossa ollaan about neljä tuntii ja sitte jatketaan kohti New York cityä! siellä ollaan sitte 15.40 paikallista aikaa.. pitkä päivä tulee :D mut toivottavasti saan nukuttuu koneessa..
New Yorkin viikosta sain kans infoo ja se kuulostaa aivan mahtavalta!! Pelaillaan amerikkalaisii urheilulajei, tehään kaks päivän mittasta reissuu itse kaupunkiii ( käydää kaikki nähtävyydet läpi ja shoppailuu ), movie night on kans, oppituntii usan historiast, ja tän päivän usa:sta, ohjaajat kertoilee omii kokemuksii ja myös vierailuu Long Islandille Jones Beachille joka näyttää aivan ihanalta!! :D
Odotan todellaki innolla koko reissuu ja tiedänki jo kolme jotka lähtee samalle New Yorkin viikolle ja meil tulee olee varmasti tooodella hauskaa! :)
Maanantaina mun rakkaat siskot järjestää mulle läksiäiset niis tulee olee hauskaa ja tiistaina olis viisumi haastattelu! Jänskättää mut kaikki on sanonnu et se on tosi helppo juttu ja siin menee max 10 min..
Viikot menee hirveen nopeesti ku näkee ihmisii ja käy mökeillä ja risteilyil yms.. on ollu mahtavin kesä aikoihin ja oon saanu viettää sitä maailman ihanimpien ihmisten kaa!!

Only few weeks left..... :)